Sziget Fesztivál 2015 – Második nap

Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), augusztus 13.


A totális brit elnyomást sem mindig követi bostoni teadélután, erre pedig a Nagyszínpad mai felhozatala a legjobb példa. Az indie/gitárpopban utazó, a 4-kor kezdő Maccabees és a fél 8-as Foals mellett a mindent elsöprő girl power is megmutatkozik…   

…az A38-on a dán Spice Girl, MØ üti a Ting Tingst, akik már-már hasonló honvággyal viseltetik a fesztivál iránt, mint a Prodigy. Félreértés ne essék, Keith Flinték ezúttal valami bizarr okból kifolyólag elkerülik a Szigetet, így fő műsoridőben napjaink egyik legnagyobb popsztárja mutatkozik be Ellie Goulding személyében. 


Aki rockolna még, az az amerikai Interpolt irányozza be az A38-nál. 23-tól a Telekom Arénában Julian Jordan táncolós négynegyedekkel izzít. Éjféltől a Magic Mirrorban Tama Sumo mutatja meg, milyen is egy forró berlini (kreuzbergi!) dirty house-buli. 2-től a Sziget Beach chill kertjében a brit-magyar Buster Keaton minimál duójára bólogathatunk, míg a Dorkónál Palotai apu ráz fel. Kőkemény d&b-buli zajlik eközben az A38-nál: többek közt a brit High Contrast és Mc Dynamite jelenlétével. 4-től Andro kelti a reggelt technóval a Telekom Arénában.  

Megjegyzések