Black Stone Cherry az A38 hajón

Budapest, A38 Hajó, augusztus 10. 20:30


Nehéz vitatkozni a Metallica-dobos Lars Ulrich azon kijelentésével, miszerint manapság már nincsenek igazán izgalmas új rock/metálzenekarok. Ha azonban mégis cáfolni szeretnénk a jó Lars kijelentését, akár a Black Stone Cherry nevét is felhozhatnánk ellenpéldaként.   

Igaz, a tengerentúli négyes nem utazik különösebben forradalmi zenében: a mocsári, kamionos southern rockot az Alice In Chains kórusaival ötvöző, ízig-vérig amerikai szerzemények vajmi kevés újdonságértékkel bírnak. Ellenben a csapat ritka feelinges és fogós formában prezentálja dalait. Ehhez pedig adott egy Jack Black-imitátorként is aranyérem-esélyes frontember, valamint olyan zenésztársak, akik a Back In Black-korszakos AC/DC csoportképein is megállták volna a helyüket.

A csapatot már olyan világklasszisok is elvitték turnéra, mint a Def Leppard, a Whitesnake, a Lynryd Skynyrd vagy a Bad Company. Legutóbbi nagylemezük tavaly jelent meg Magic Mountain címmel. A Black Stone Cherry előtt a Trousers játszik, akik az indie rock vonalról váltottak át a Backyard Babies-féle vegytiszta, húzós rock’n’rollra. A hazai alakulat idén jelentette meg Mother Of Illusion című új albumát.

Jegyár: 3800 Ft, elővételben: 3200 Ft

Megjegyzések