Rammsturm


Industrial metal, Békés - Hungarian Rammstein Tribute Magyar Rammstein tribute zenekar a viharsarokból. Az együttes 2014-ben alakult hivatalosan, mikor is megalkották a nevét, mely ötvözi az anyazenekar elnevezését és a vihar(sarok) német megfelelőjét, így lett végül RAMMSTURM. A történet röviden:
2013. A világvége utáni első év nyarán újra felélesztették gyerekkori álmukat, egy Rammstein tribute zenekar ötletét. Ősszel neki is láttak a próbáknak, és a lehetőségekhez képest jól haladtak. Egymás után gyűrték le a próbák hadát heti rendszerességgel, így mondhatni nagy lendülettel indultak neki a következő esztendőnek.
2014. Az évet indító nagy lendületű tendencia sajnos a billentyűs barátjuk kilépésével kissé belassult, de lelkesedésük nem tört meg. Nyáron is folytatták a próbákat, majd az új billentyűs megtalálásával (Gábor) még jobban belendültek a gyakorlások. A promócióra is ráfeküdtek, ezért véglegesítették logónkat, készítették első csoportképüket is. Novemberre érkezett koncertmeghívás, melyet elfogadtak, így még nagyobb lendülettel alakult ki a teljes repertoár, és készült a látványtechnika... a történet hamarosan folytatódik! RAMMSTURM IS COMING!

Megjegyzések