Fish! 15 az A38 Hajón

Budapest, A38 Hajó, április 17. 20:30

Bármily hihetetlen, vannak halfajok, melyek megérik a 15 éves életkort. Még akkor is, ha természetes élőhelyük a klubok és fesztiválok színpada. Akárcsak az Insane vagy a Subscribe, a Fish! is eljutott a tinédzserkor legmozgalmasabb időszakába.   

Nem tévedés, a zenekar már hét éve létezett, mikor megjelent First Of Many című debütáló nagylemeze. A kizárólag angol nyelvű trackekből álló lemezen egyszerre voltak jelen a pop, a funk, a metál és a punk stílusjegyei, ezek egyesítése pedig a mai napig a zenekar védjegye. Akárcsak Senior Hal védjegyszerű szövegei, melyek 2009-ben váltak igazán alkalmassá a közönségénekeltetésre. Ekkor jött ki ugyanis a Csinálj egy lemezt!, melynek sorai immár mindvégig magyar nyelven íródtak. Ugyanakkor a Majdnem Kalifornia című szerzeményük még a Keep You Secretnél és a You VS Me-nél is nagyobb sláger lett. A Sav és a tavalyi Konzervzene jóvoltából a sikerszéria tovább folytatódott, és nyaranta szinte nincs is olyan fesztivál, melyen a csapat ne képviseltetné magát.
 
Az ország egyik legjobb koncertzenekara születésnapi bulijára nagyszabású fénytechnikával és klipforgatással készül. Előttük a helmetes groove-okat felvonultató Uzipov lép színpadra.

Megjegyzések