Az Arénában búcsúzik Első Emelet

Az Első Emelet 30 év után búcsúzik.

"Nehezen hihető, de már 5 éve volt a szép emlékű SYMA koncertünk, ahol veletek együtt ünnepeltük a 25. születésnapunkat. A felejthetetlen sikeren felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy folytatjuk, és koncertezni fogunk, ahol és amikor csak lehet." - kezdi az Első Emelet együttes a tájékoztatóját.

"Minden évben megfordultunk az ország több városában, fesztiválokon léptünk fel, 20 év után készült 3 vadonatúj Első Emelet dal, megjelent két CD, zenéltünk az első X-faktor döntőjében, kiemelt vendégként szerepeltünk a Fonogram gálán, volt EE klub és tábor külföldön és itthon. Szóval, léteztünk! És így lesz ez idén is!"

Az Arénában búcsúznak!

Ez az idén 5 koncertet takar, benne az utolsó Első Emelet fellépést, ami december 28-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A búcsúkoncert sztárvendége Geszti Péter lesz.
  
"Igen, jól olvastátok! Ez lesz a búcsúnk tőletek, az utolsó. A zenekar úgy döntött, hogy 30 év után, lezárja zenei pályafutását. Köszönjük nektek az elmúlt évtizedeket, a szeretetet, kitartást, bátorítást, szóval, mindent, ami minket egy családdá kovácsolt. Erre az alkalomra jelenik meg valamikor az ősz folyamán az Első Emelet könyv, és a koncertről DVD felvétel is készül. Szóval, nincs ok a szomorúságra, találkozunk még sokszor, valahol, valamikor!" - zárta az együttes a közleményét.

Megjegyzések