Oliver Ingrosso a Symbolban

Budapest, Symbol Budapest, március 30. 22:00

Nagyban játszik a Symbol: az olaszos nevű house DJ-t Svédországból csalogatta el, hogy eufórikus hangulatot csiholjon a tavaszváró közönségnek. A 23 éves stockholmi legény vezetéknevének azonossága Sebastian Ingrossóval egyébként nem a véletlen műve.

Unokatesója, Sebastian, akit sokan édesbátyjának hisznek, már ’99 óta bizonyít. Mázli, ha van a családban egy Swedish House Mafia-tag, de ez még önmagában nem elég ahhoz, hogy 20 évesen egyből Roger Sanchez kiadójánál indítson valaki. Az erős kezdést ígérő iTrack-EP-t cimborái: Tim Berg (művésznevén: Avicii) és Otto Knows segítségével rakta össze az ifjú Ingrosso a Stealth Records számára. Tiesto és Armin Van Buuren is lelkesedik a titánért, aki tavaly egy emlékezetes medencés partyt már csapott a Balatonnál. Monumentális ívű, tágas teret igénylő szettjével most a Symbol falait fogja feszegetni.

Ebben a műveletben közrejátszik még majd a siófoki hangulatról kezeskedő George Brown is. Ha bekúszik egy kis r’n’b, azért Revolution és O’Neal lehet felelős, DJ Belo pedig az elektro irányába terelheti a hanghullámokat. A tech-house-t hozó Toto Jr. mellett a progresszív és trance felé utazó, érzelmes Hangácsi Kristóf fűti fel még a termet.


Megjegyzések