Csődbe ment Gary Barlow lemezcége

A Take That énekese családi okokra hivatkozott a Future Records bezárása után, de a hírek szerint gazdasági megfontolások állnak a döntés mögött.


Gary Barlow 2009-ben nagy reményekkel indította útjára saját lemezcégét, a Future Recordsot, ahová főleg fiatal, feltörekvő, de már ismert előadókat szerződtetett le. A vállalkozás mindössze három évig futott, december végén az énekes bejelentette, hogy a Future Records végleg beszünteti tevékenységét.

"Nehéz döntést kellett meghoznom. Az utóbbi időszakban sokat dolgoztam, és több időt szeretnék együtt tölteni a családommal"-indokolta a lépést az énekes.

A Daily Records című brit lap azonban kiderítette, hogy nem családi, sokkal inkább anyagi megfontolások húzódtak meg a lemezcég bezárása mögött, a kiadó ugyanis folyamatosan veszteségesen működött, összesen 4 millió fontos veszteséget szenvedett el beindítása óta.

Barlow jelenleg 25 állomásos szólóturnét visz Nagy-Britanniában, majd tavasszal a Take Thatban folytatja a munkát, az együttes újabb lemez készítését tervezte be 2013-ra.

Megjegyzések