Alba Hyseni Project slam szemmel

Alba Hyseni ad koncertet 2013. január 26-án az Átrium Film-Színházban, melyet Saiid, a magyar slam bajnok és Indiana, a népszerű freestyle rapper vezet fel.


Mi a közös az Alba Hyseni Projectben, Saiidban és Indianában? Az, hogy bár mindannyian a budapesti koszos underground éjszaka megkerülhetetlen előadói, zenéjüket a professzionalizmus és az éles kritikai hangnem jellemzi, ami miatt a magaskultúra helyszínei és közönsége ugyanúgy rajonganak értük és az általuk képviselt értékekért, mint ahogyan a romkocsmák félhomályában ücsörgő fiatalok tömegei.

Január 26-án szombaton minden megrögzött belvárosinak érdemes átsétálnia a hűvös pesti éjszakából a jó öreg Budára, hiszen az Átrium Film-Színházban Saiid, az idei európai slam bajnokság 5. helyezettje, no meg persze az A.K.K.E.Z.D.E.T. P.H.I.A.I ikonikus rapper-költője, és Indiana, a freestyle rap és a slam jól ismert kalandora vezetik fel Alba Hyseni koncertjét, az egyedülálló alt hanggal megáldott díva munkásságából ihletett szövegeikkel. Aki agy- és fülcsiklandozó élményre vágyik fővárosunk egyik éppen hamvaiból újjáéledt színháztermében, annak itt a helye ezen a különleges estén!

Alba Hyseni – ének
Kollár-Klemencz Gergő – billentyűk
Soós Tamás – szaxofon
Déri Zoltán – basszusgitár
Gergácz Gábor – gitár
Rozmán Zoltán – dob
Saiid – spoken word /slam poetry verseny nélkül/
Indiana – spoken word /slam poetry verseny nélkül/

Jegyár: 1800 forint
Időpont: 2013. jan. 26., 21 óra

(Forrás, fotó: kimonosound.hu)

Megjegyzések