Ma tetoválók Éjszakája a Pecsában

Budapest, PeCsa Music Hall, december 29. 15:30

Az ország több mint ötven ismert tetoválóművésze egy éjszakára a Petőfi Csarnokba költözik a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) szervezésében.

A Tetoválók Éjszakája névre keresztelt esemény olyan kulturális program, amely a francia kezdeményezés alapján itthon is ismertté és sikeressé vált Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat tetoválókra szabott változata, és elsősorban a testdíszítés ősi művészetét hivatott terjeszteni, újrafelfedezni és megünnepelni. A programhoz csatlakozott művészek az éjszaka folyamán ajándék tetoválásokat készítenek az érdeklődőknek. Emellett a közönség közelebbről is megismerkedhet magával a műfajjal, láthatja, hol tart ma a tetoválóművészet, hogyan készül egy tetoválás. Kora estétől koncertekkel és egyéb kiegészítő programokkal folytatódik a rendezvény. Lemezbemutatóját tartja Ganxsta Zolee és a Kartel, fellép a Hooligans, The Grenma, Blind Myself, Dorothy és a Till We Drop is. Emellett testékszer bemutató, hajshow és body modification is gazdagítja és színesíti a rendezvényt. Sőt, még látványkonyha is lesz, hiszen a TV Paprika ismert szakácsa, Serényi Zsolt fog főzni mindenki szeme láttára. 

“A nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló kezdeményezés egy izgalmas, formabontó rendezvénynek ígérkezik és remélhetőleg új tradíció van megszületőben a magyarországi tetováló fesztiválok történetében” – nyilatkozták a szervezők. 

Megjegyzések