Cipősdoboz koncert a Voice énekeseivel

Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, december 16. 19:00

Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezete, a Baptista Szeretetszolgálat – mint 2004 óta minden évben – idén is meghirdeti karácsonyi „Cipősdoboz” akcióját. A mára széleskörű támogatással futó program révén a színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozok nem csak több tízezer nehéz sorsú belföldi és határon túli gyermek karácsonyi örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét is jelentik hazánkban, ahogy szerte a világon is.

Az akcióhoz 2010-ben kapcsolódott először nagyszabású jótékonysági koncert a teltházas Budapest Sportarénában. Az idei már a harmadik hasonló rendezvény lesz. A pénzadományok gyűjtését és a belépők terjesztést a Baptista Szeretetszolgálat a támogató TicketPro országos hálózatán keresztül szervezi meg.

A Sportarénában, december 16-án, vasárnap este 19h-kor a programot a Voice versenyzői kezdik, 12 énekes, akik részben a műsorból már ismert dalokkal, részben tőlük még nem hallott szerzeményekkel lépnek fel. Egy közös szám és több egyéni produkció mellett két duett is elhangzik majd – ezek egyike Agárdy Szilvia és Pál Dénes megható kettőse – a Voice első párbajában óriási sikert aratott – a Where the wild roses grow.

Az este második felében a Harlem Gospel Choir lép fel. Az Egyesült Államokból érkező, világhírű gospelkórus csodálatos gospel- és spirituálé dalai mellett Whtiney Houston-emlékestjét hozza el Budapestre. A mára már legendássá vált Harlem Gospel kórus 1986-ban alakult. A kórustagok Harlem „fekete templomainak” és a New York-i Tri-State területnek legkiválóbb énekesei és zenészei. 26 éves fennállása alatt a kórus emberek százezreivel osztotta meg a szeretet, a béke és a karácsony üzenetét a világ számos országában. Egyedülálló hangzásukkal, dinamikus, magával ragadó előadásukkal az afro-amerikai kultúra és a gospel jobb megértését kívánják elősegíteni.

Az idei Cipősdoboz koncert bevételének kedvezményezettjei magyarországi és határon túli rászoruló gyermekek és nagycsaládok lesznek.

Jegyek kaphatók a TicketPro jegyirodáiban.

Megjegyzések