Filmre viszik az INXS-énekes életét

Nem sokkal a zenekar feloszlása után kezdtetét veszi egy életrajzi film forgatása Michael Hutchence-ről, az INXS néhai frontemberéről.

Hutchence 1997-ben halt meg, de az INXS csak 15 évvel később, idén november elején döntött úgy, hogy végleg felhagy a zenéléssel. Az együttesről, de leginkább frontemberéről azonban még fogunk hallani, elkezdődtek ugyanis az életét feldolgozó mozifilm munkálatai. A forgatókönyv a Just a Man - The Real Michael Hutchence című életrajzi könyv alapján készül, melyet az énekes édesanyja írt fiáról. A film címe Two Worlds Colliding lesz, ami a Never Tear Apart című INXS-szám szövegének egyik sora. A szereplőválogatás a jövő év elején kezdődik meg.

"A film a családi oldalt mutatja be, nem a szex, drogok, rock and roll szentháromság körül forog. Ki volt Michael Hutchence? Mi vezette élete során? Mik voltak a démonjai? Miket szeretett?" - fogalmazott a készülő film kapcsán Bobby Galinsky forgatókönyvíró.

Az INXS 1977-ben alakult az ausztráliai Perthben, pályafutása alatt több mint 30 millió lemezt adott el, legsikeresebb albuma az 1987-es Kick volt, több mint tízmilliós eladással.

Megjegyzések