Ez az a nap! 2012 a Budapest Sportarénában

Helyszín: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2012. október 20. (16:00)

Az évről évre - óriási sikerrel – megrendezésre kerülő rendezvény idén is modern keresztény könnyűzenei (CCM) és gospel koncertekkel, kiállítással, egyéb kísérőprogramokkal várja a lárogatókat.A műfaj legkiemelkedőbb előadói érkeznek Angliából: Matt Redman, Tim Hughes & Worship Central, Noel Richards, és az LZ7.

A mintegy 7 órás program magyar csapatokkal indul: a többszáz fős Golgota Gospel Kórus kezd, majd Pintér Béla, Csiszér László és a Debreceni Dicsőítő Iskola ad koncertet.

A színpadon köszönthetjük továbbá Philip Yanceyt, aki számos bestseller könyv szerzője, melyek közül 7-et már hazánkban is kiadtak.Matt Redman-t méltán nevezhetjük nem csak Nagy-Britannia egyik legtermékenyebb zenészének, hanem a világ egyik legsikeresebb előadóművészének is. Ezt megfelelőképpen alátámasztja 1993-ban indult zenei pályája; dalok tucatjait írta, melyeket világszerte előszeretettel énekelnek az emberek. Számos elismerést és Dove awards-ot tudhat magáénak és 12 szólóalbuma jelent meg.

Tim Hughes szintén méltán népszerű énekes-dalszerző, író. 2006-ban Al Gordon-nal összefogva megalapította a Worship Central nevű nemzetközi dicsőítő szervezetet. A 2006-os megalakulás óta ennek az iskolának az eseményein több mint 75 000-en vett részt Kaliforniától egészen Hongkongig a világ összes tájáról. Legismertebb dala a Here I am to worship, melyet az egész világon sok millióan ismernek.Noel Richards a szigetország közismert dalszerzője, mintegy 20 albuma jelent meg mostanáig. Szervezett már koncertet a Wembley Stadionban, Champion of the World címmel, 2000-ben pedig a Cardifi Millenium Praise stadionban 70.000 fő énekelhette dalait, Cliff Richards és más ismert előadók dalaival együtt. Noel többször járt már Magyarországon Ez az a nap! eseményeken, dalait ezrek ismerik és éneklik, mindig nagy sikert aratott egyedi koncertjeivel, rendszeresen teltház előtt játszott.

Megjegyzések