Elhunyt a Csillag Születik egyik versenyzője

Egyelőre annyit tudni, hogy az Adriai-tengerben lelte halálát. Sinkó Tamás korábban magyar bajnok táncos volt, tavaly a Csillag Születik nézői is láthatták.

Sinkó, akit a zumba magyarországi meghonosítói között tartják számon, Horvátországban nyaralt, mikor gumimatracával bemerészkedett a vízbe. Egyes hírek szerint vagy egy széllökés borította be a sportembert a tengerbe, vagy pedig rosszul lett, és amiatt nem tudott kijutni a partra - írja a Blikk.

A Forrásnál emlékeztek rá!

Derűs, energikus személyisége mindenkit magával ragadott. Az volt a célja, hogy minél több emberhez eljusson ez a mozgásforma, hogy az emberek jobba érezzék magukat testileg-lelkileg. Oktatott és rendezvényeket, képzéseket szervezett.

A több nyelven beszélő egri fiatalembert mindenki vidámságáról ismerte, sokan zárták szívükbe örök jókedve miatt, ami átragadt ismerőseire is. Az elhunyt táncost felesége és két gyermeke gyászolja.

A tragikus körülmények között elhunyt táncosra kedden este fél kilenckor gyertyagyújtással emlékeztek barátai, tisztelői, tanítványai Egerben, a Forrás előtt.


Megjegyzések