Éjfény/Decaying Incest/Animid Effect/Septicmen - Győrben

Aki június 9-én lemerészkedni a győri Black Rockba, előbb tegye meg a szükséges óvintézkedéseket hallójáratainak védelmében.  Viszont mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ezt az estét a Black Rockban töltse el, hiszen négy remek banda koncertjére bulizhat. A zenekarok mindegyikével történik mostanság valami, nézzük is őket szépen sorban!

Az Éjfény nemrégiben egy kis átalakuláson ment át, hamarosan új gitáros és basszusgitáros érkezik a csapatba. A Motschar névre hallgató új album munkálatai természetesen továbbra is folyamatban vannak, és néhány dalt már a bulin is hallhattok majd. A Decaying Incest hamarosan elkészíti első videoklipjét és már dolgozik a második lemezén, melyet ez év végén szeretnének rögzíteni. A terveknek már csak az idő szabhat gátat. A bulin ingyen cd osztás lesz, úgyhogy hogy menj és kérj! Az Animid Effect is nemrégiben esett át tagcserén, de az átalakulás és a talpra állás az ő esetükben is villámgyors volt. Náluk nemrégiben új lemez is született, mely az Engramosis névre hallgat és a zenekar idén ünneplik 10. születésnapját. Az este negyedik fellépője a Septicmen lesz. A zenekar következő albuma, az Isolation a Nail Records gondozásában jelent meg pár hete.
A buli érdekessége, hogy mind a négy zenekar fellépője lesz az V. Zorall Sörolimpiának, de ne várjatok augusztusig! Gyertek június 9-én a Black Rockba! Ja, és a zenekarok Facebook oldalát ér ám lájkolni. 

https://www.facebook.com/Ejfeny
https://www.facebook.com/dincest
https://www.facebook.com/pages/Animid-Effect/105049412898892
https://www.facebook.com/pages/Septicmen/155485187855847


Megjegyzések