Németh Juci is beszáll a SZIN ReRobot-építésbe

Németh Juci zsűrizi majd az újrahasznosított alapanyagokból fesztiválbérletért készülő gépeket, amelyek nem árt, ha zenélni is tudnak az ügyességi fordulóban.

Németh Juci zenésztársaival az elmúlt hónapokban saját kezűleg ragasztotta az újrahasznosított anyagokból készült CD-borítókat új, második albumának korongjaira. Az énekesnőnek és a csapatnak is a legfontosabb a zene, de életében komoly szerepet játszik az újrahasznosítás és az egyediség is. Nemcsak a CD-tokjaik készülnek mások által kidobott papírból, amelyeket a saját kezükkel ragasztva tesznek egyedivé, hanem az együtteses pólókat is turkálókból szerzik be és varázsolják újjá. Ezek után szinte természetes, hogy a SZIN Jucit választotta a ReRobot Race háziasszonyának.

Az újrahasznosított anyagokból épülő robotokért cserébe fesztiválbérletek várják a szerelőcsapatokat, augusztusban, a SZIN-en pedig a döntőbe jutott ReRobotok versenyeznek. Juci a készítés folyamatát is figyelemmel kíséri majd, a helyszínen pedig neki mutathatják meg a csapatok, hogy ki építette a legjobb és ki a legügyesebb ReRobotot.

Ugyan nem ReRobot Race versenyzők, de a dallamokhoz nagyon jól értenek a Szegedi Ifjúsági Napok fellépői: a Punnany Massif, a Zagar, a NEO és a Beat Dis különböző ütemekkel, de biztosan átmozgatja a SZINezőket a mediterrán nyárzárón, a népies dallamokat ügyesen szövi a 21. századba a Maszkura és a Tücsökraj, Harcsa Veronikával az élén érkezik a Bin Jip, játszik a Napra, a Pély Barna Trió, a Blues Brothers, a Dystópia, a Fabula Rasa, a Paddy and the Rats, a kötelező őrületért pedig Soerii és Poolek felel.

Megjegyzések