Jó estét Nyár! – Siménfalvy Ágota koncertje a Millenárison

Szólólemezének dalai mellett kifejezetten erre az alkalomra készített feldolgozásokat és új, saját dalokat is hallhat a közönség Siménfalvy Ágota Jó estét Nyár! című koncertjén május 18-án a budapesti Millenárison.

(MTI) A Millenáris Fogadójába meghirdetett koncert különlegessége az lesz, hogy a közönség ekkor hallhatja először Siménfalvy Ágota új saját számait, a külön erre az estre készített remixeket és ismert zenés színházi darabok betétdalait – közölték a szervezők.

Az esten a színész-énekesnő zenekara játszik (tagjai: Schneider Zoltán – gitár, Fehérvári Attila – basszusgitár, Elek Norbert – zongora, zeneszerző, Oláh Gábor – dob, Lukács Levente – zenei vezető, remixek, Simon Edina – vokál, Demeter Tamás – vokál), Siménfalvy Ágota vendége pedig az a Farkas Gábor Gábriel lesz, akivel az Örökre szépek című duettalbumot készítette, így ezekből a dalokból is elhangzik majd egy válogatás.

Siménfalvy Ágota 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja, a Nagymező utcai teátrum meghatározó művésze. Jelenleg a Musicalmesékben, a Rómeó és Júlia című sikerdarabban (Capuletné), a Koldusopera című Brecht–Weill-klasszikusban (Peachumné), a közkedvelt Szabó Magda-regényből készült Abigélben (Horn Mici), a Szépség és a Szörnyeteg című Disney-musicalben (Madame de La Nagy Komód), valamint a Menyasszonytánc című klezmermusicalben (Rózsi) látható.

A színésznő 2010-ben készítette el Ébred valami a szívemben című szólólemezét, melyen zenés színházi darabok betétdalai mellett ismert hazai popslágerek is elhangzanak. A Magneoton Kiadó gondozásában megjelent albumon a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek magyar slágereinek feldolgozásai hallhatók, többek között a Jó estét nyár, jó estét szerelem.

Megjegyzések