XXI. Suvadás Tábor

A 21 éves múlttal rendelkező kézműves táborunk, az idén megújul! Bővül a mesterségek kínálata, bővül a szolgáltatás kínálat!

Zenei házigazda a Szöktető Zenekar

A Suvadás Tábor egy hete alatt a gyermekek megismerkedhetnek
12 mesterséggel, szabadidejüket kellemesen, aktívan és hasznosan tölthetik el szakszerű felügyelet és teljes ellátás mellett. A tábor a hagyományápolásra épít, célja a kézműves foglalkozásokon keresztül megismertetni az alkotás örömét és maradandót alkotni. Népi mesterségekből álló kínálatából mindenféle korosztály talál magának megfelelő elfoglaltságot: íjászat, szövés, lószőrfonás, batikolás, nemezelés, gyöngyfűzés, kosárfonás, bőrművesség, bábkészítés, fafaragás, agyagozás, bűvészkedés. Mindeközben előadásokkal és kiegészítő programokkal szórakoztatjuk a táborlakókat: interaktív zenés meseelőadás, színház, tábortűz, sétakocsikázás, túrázás, este pedig táncházban tanulhatják meg a népi táncművészet alapvető sajátosságait.

A tábor helyszíne a kiváló, egyedi klímával rendelkező Suvadás Liget, amely csodálatos természeti környezetben biztosít megfelelő hangulatot és pihenést a résztvevőknek.

A tábor időpontja:
július 2. – július 7. (hétfő – szombat)
Beköltözés:
július 1. (vasárnap estig)
A tábor helyszíne:
Arlói-tó – Suvadás Liget (3663 Arló, Suvadás út 1.)
Jelentkezési határidő:
június 1. péntek

Részvételi díj: 21.000 Ft/fő/hét (napi háromszori étkezéssel)
Napi tábori belépő: 2.000 Ft/fő/nap
Napi étkezés: 1.500 Ft/fő/nap

Bővebb információ és jelentkezés:
www.suvadasliget.hu ; 06 30 484 9794; 06 48 544 520

Megjegyzések