Park - Budapest új szórakozóhelye a nyárra

Koncert. Buli. Kultúra. 5 hónapon át.

Így jellemzi magát, az új, május 3-án nyíló Budapest Park szórakoztató központ, bulihely. Öt hónapon keresztül minden nap külföldi és magyar sztárfellépőkkel, a legjobb DJ-kel, a város legnagyobb szabadtéri színpadával, 4 helyszínnel, rengeteg zenei stílussal, kedvező akciókkal és rengeteg meglepetés-programmal várják a szórakozásra vágyókat.
A Kultúrtér Kft. szervezésével létrejövő, több tízmilliós beruházás eredménye lesz a Park. A hely több zenei stílus követőinek is kedvez, hiszen rengeteg műfaj fog bemutatkozni, nem csak a fiatalok számára, hanem a középkorosztálynak is. Megtalálható lesz az elektronikus zene, könnyűzenei műfajok, retró, és az underground is többek között.
A park együttes a Dinamo Építészcsoport és Rimóczi Imre építész elképzelései alapján készült. A sokszínű Park 11.000 m² területen helyezkedik el, és egyszerre akár 12.000 főt képes befogadni. A nagyszínpad pedig 10 000-es létszámú tömeget képes befogadni a tánctéren.

A PASS16 rendszer bevezetéséig a belépési korhatár 18 év! Kiskorúak addig csak szülői kísérettel látogathatják a Parkot. A rendszer bevezetése egyébként pár hét múlva megtörténik.
Elhelyezkedés: Budapest, Soroksári út 60., a MÜPA-tól 1 percre, a Rákóczi hír pesti hídfőjénél.  

Megközelíthetőség:
Villamos: 1, 2, 24, 51
Busz: 23, 54, 55, 103, 179
Éjszakai járatok: 901, 937, 923, 918, 979
Hév: H6, H7
És persze, bringával is mehetsz.

Nyitva tartás: 
Hétfőtől- Szombatig reggel 9 órától hajnali 5 óráig.
Richard Dorfmeister a bécsi downtempo-iskola alapító atyja és a jamaikai Ras MC T-Weed nyitja meg tehát 2012. május 3-án Budapest új kultúrális központját, amely egész nyáron át várja a vendégeket. 

Jegyeket elővételben már lehet vásárolni 1000 forintos kedvezménnyel a Park honlapján, illetve aki további részletekre kíváncsi, az megtalálja a www.budapestpark.hu -n, vagy a Facebook-on is, ahol az aktív oldalon mindig friss információkat találhatunk a szórakozóhelyről: Park Official oldal .

Megjegyzések