Dr. Alban is fellép az EFOTT-on

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) idén a Velencei-tó partján kerül megrendezésre 2012. július 3-8. között. Az EFOTT Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja, ugyanis 1976 óta kerül megrendezésre. A fesztiválon olyan népszerű előadok lépnek fel, mint Dr. Alban, a Brooklyn Bounce, de a magyar könnyűzene is képviselteti magát. Ott lesz a Quimby, a Kiscsillag, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Pál Utcai Fiúk, a Hősök, Deák Bill Gyula, Tankcsapda. John Dahlbäck, a svéd DJ pedig a lemezlejátszók mögé áll. A fellépők listája hamarosan teljes lesz, folyamatosan bővül.

Arra is fény derült, hogy a Csík zenekar fogja nyitni az EFOTT-ot. Az idén 24 éves zenekar az autentikus népzenét alternatív rockkal, vagy éppen popzenei elemekkel ötvözi. A nyitókoncert maratoni lesz, hiszen a koncertet több, mint 2 órásra tervezik. További meglepetésekre is lehet számítani, hiszen több vendég is érkezik majd hozzájuk.

A legrégebben működő hazai fesztiválra egy kultikus együttest szerettünk volna elhívni. A Csík Zenekar eddigi munkássága indokolja, hogy az EFOTT nyitónapján lépjenek fel vendégművészeikkel együtt” – mondta Maszlavér Gábor (fesztiváligazgató), aki egyelőre nem szeretne többet elárulni a velencei nyitány meglepetéseiről.



Sing Hallelujah, It's My Life, One Love, Hello Afrika. Ki ne ismerné őket? Dr. Alban, a nigériai származású előadó és producer, aki jelenleg a svéd zeneiparban tevékenykedik ismét Magyarországra látogat. Jelenleg 54 éves, eredeti foglalkozása pedig fogorvos, viszont már régóta nem praktizál, több, mint 10 éve. A 90-es évek nagy popsztárja tehát nálunk koncertezik, és valószínűleg egy fergeteges bulit hoz magával, és persze a már jól ismert slágereket.

Megjegyzések