Az A38-ra költözik a Brains szombati koncertje

A Zöld Pardon helyett az A38 állóhajón rendezik meg április 21-én, szombaton este a Hotdog Live koncertsorozat első budapesti állomását. A hazai elektronikus zenei szcéna legsikeresebb élőzenekara, a Fonogram-díjra jelölt Brains fellépése után hatalmas táncos buli várja a vendégeket. 

A Zöld Pardon nyitásának elhalasztása miatt új helyszínre, az A38-ra költözik a Hotdog Live koncertsorozat első budapesti állomása április 21-én, szombaton este. A program változatlan: az este gerincét a drum and bass, hip-hop, dubstep, rock és ragga elemeket vegyítő Brains koncertje adja. A vendégek komoly izomlázra készülhetnek, hiszen a fiúk most sem hagynak sok időt a lazsálásra. A Brains a hátsó sorokban állókat is rendesen megmozgatja majd, hiszen játszani fogja a régebbi számait és a tavaly megjelent Refresh The Style című lemeze anyagát is. A zenekar a napokban kapott Fonogram-díj jelölést „Az év hazai elektronikus zenei produkciója” kategóriában.

A Brains után sem lesz megállás szombaton este az A38-on, hiszen a koncert után a Hotdog Live hatalmas táncos party-val folytatódik Wondawulf és Dublic prezentálásában. A kapunyitás 20 órakor lesz, a fergetegesnek ígérkező bulira a belépőjegyek 1000 forintba kerülnek.

Jegyek már kaphatók az ÚJ helyszínen, vagyis az A38 hajó pénztárában a Petőfi híd budai hídfőjénél, valamint elővételben online: http://www.a38.hu/hu/program/brains
A Brains 1994-ben alakult Szentendrén, de a folyamatos változások és tagcserék után csak 2010-re nyerte el véglegesnek tekinthető formáját. A jelenlegi ötfős zenekar tavaly év elején készítette el eddigi legjobb, legfrissebb, legdirektebb, legpartiképesebb hangzású nagylemezét, a Refresh The Style-t.  A csapat az év végén remix pályázatot hirdetett, amelyre csaknem száz feldolgozás érkezett. A Brains emellett felkért néhány naprakész külföldi előadót is, hogy készítsék el egy általuk kiválasztott dal remixét. Így került a lemezre az ausztrál moombahton király Nick Thayer, a Skrillex kisöccse néven becézett amerikai Bassex, a francia globalbass úttörője Flore és hazánk színeiben az Irie Maffia egyik producere, Jumo Daddy egy-egy feldolgozása.
Nagy Szabolcs - Pólus Média

Megjegyzések