Randira hívja rajongóit a PASO

Hármas légyott a Szerelemszörnnyel címmel különleges eseményekre várja rajongóit a Pannonia Allstars Ska Orchestra március 27-én, kedden. Az aznap megjelenő, Lovemonster albumukat előbb egy Erzsébet téri pikniken mutatják be, majd az Astorián dedikálják a dupla lemezt, végül a Corvintetőn a hangfalakból alaposan meg is dörrentik az új ska-himnuszokat.

Szerelmespárokat, szerelemre éhezőket, szerelemből kiábrándultakat, egyszóval mindenkit vár a Pannonia Allstars Ska Orchestra a Hármas légyott a Szerelemszörnnyel című eseménysorozatára március 27-én, kedden Budapesten. A ska magyarországi nagymesterei aznap megjelenő, Lovemonster című albumukat kívánják bemutatni. Elsőként 16 órától az Erzsébet téren, az Akvárium Klub lépcsőjének tetején, a fűben ülve, piknik hangulatban hallgathatják a rajongók, ahogy a PASO legénységének egy része akusztikusan ad ízelítőt a dalokból élőben. A több kis koncert háromnegyed 6-ig tart, majd a zenekar tagjai 18 órára átvonulnak az Astoriánál lévő Tisza boltba, ahol dedikálják a Lovemonstert. Az eseménysorozat a Blaha Lujza téren, a Corvintetőn ér véget: az Irie Maffia Soundsystem klubest nyitányaként, 22 órától kezdetét veszi a „PASO – Lovemoster Album Launch Special”, és a PASO tagjai a dj-pultból szabadítják rá közönségükre az új dalokat.

A Lovemonster dupla album: az első CD a zenekar negyedik stúdióalbuma lesz, amelyen a rajongók a megszokott táncolós ska, rocksteady és karibi hangulattal találkozhatnak. A másik CD-n pedig 8 szerzeménnyel mutatkozik be a pszichedelikus reggae és dub zenét játszó PASO's Roots Rockers, amelyet ugyanúgy a PASO legénysége alkot, csak ebben a formációban más hangvételű dalokat komponál. A dupla anyagon számos vendégművész is szerepel: Harcsa Veronika gyönyörű hangját lehet megcsodálni a Guidance című dalban, a Light Night Date-ben MC Columbo, az Irie Maffia és a Brains frontembere szövegel, míg a Rum, Sweet Rum-ban a szintén Irie Maffiából ismert Sena bukkan fel egy rövid hangjáték erejéig. Az énekesnő egy dühös háziasszonyt alakít, aki alaposan kiosztja a részegen hazaérkező urát.

A Lovemonster lemezbemutató turné hazai része áprilisban kezdődik, a PASO fellép egyebek mellett Mosonmagyaróváron, Veszprémben, és Keszthelyen. A koncertsorozat május 4-én ér Budapestre, a Zöld Pardonba.

Megjegyzések