Ismét színpadon a Boom Boom

Ismét fellép a Boom Boom: a ritkán koncertező és tavaly tavasszal csaknem tízéves szünet után visszatért blues-rock supergroup pénteken a fővárosi Akvárium Klubban játszik.
„Mindannyian nagyon várjuk ezt a fellépést, Borlai Gergő, a dobos többek között emiatt utazott haza Barcelonából. Megint együtt a csapat, próbálunk, elkezdtünk új számokon dolgozni, ismét elkapott minket az ihlet, bár a huzamos személyes együttlét hiánya kicsit megnehezíti az alkotási folyamatot” – mondta Mohai Tamás, a Boom Boom egyik gitárosa az MTI-nek.

A zenekar 1998 végén alakult és 2002 szeptemberéig volt aktív, majd 2011 májusában egy teltházas koncerttel tért vissza. A Boom Boom-ot a magyar rockzene elismert szereplői alkotják: Tátrai Tibor gitáros, Jamie Winchester gitáros-énekes, Mohai Tamás gitáros, Szappanos György basszusgitáros és Borlai Gergő dobos.

A supergroup eddig két rhythm & blues és blues-rock lemezt készített: 1999-ben egy feldolgozásokat tartalmazó koncert CD-t, 2001-ben pedig egy csupa saját szerzeményből álló stúdióalbumot Intergalactic Megahello címmel.

A Boom Boom pénteki koncertjén az Akváriumban a Fat Cat lesz az előzenekar.
Forrás: MTI

Megjegyzések