Gyermek és Ifjúsági Folk Fesztivál - 2012. március 23-26.

Fesztival Helyszín: Csepel Színház, 1215 Budapest, Arpád u. 1.
Szeretnéd megismerni több nemzet kultúráját? A Budapesten először megrendezésre kerülő Világ Folk Fesztivál minden résztvevőjének nagy élményt nyújt. Fiatalos, lendületes programok közepette ismerhetjük meg a világ több táján élő ifjúság még ma is féltve őrzött hagyományait, népművészeteit. Fellép több nemzeti csoport, akik élő zenei előadás keretében bemutatják saját nemzeteik kulturális örökségét. Egymás kultúrájának megismerése, bemutatása fontos szempont, hogy a fiataloknak legyen arról fogalmuk, hogyan élnek mások a világban. Célja a kultúraközvetítésének azon módja, mely egyben a közösségformáló erővel is bír. Kulturális, művészeti értékek, hagyományok hosszú távú ápolása szerte a világban.

A fesztivál legfőképp a gyerekeknek illetve az ifjúságnak szól. Világ Ifjúsági Folk Fesztivál 2012. Március 23-26 között lesz esedékes. Ennek a fesztiválnak a célja összehozni a világ ifjúságát. Újjá teremteni egy tudatosabb és jobb társadalomban az emberi kapcsolatokat.

Jegyárusítás a fesztivál helyszínein vagy DEAL LX-en keresztül: 2500 Ft-ért 10000 Ft helyett - Belépő a Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Folk Fesztiválra.

Megjegyzések