Alice in chains és grunge est

2012. március 3-án 20 órától a Dürer Kertben Alice in chains és grunge estre kerül sor. A "MEN in the box" produkció ismételten megrendezi a nagy sikerű Alice in chains estjét, ezúttal a Dürer kert nagytermében! A mostani alkalommal még jobban megidézzük Seattle város grunge-ban fürdő világát, hiszen vendégül látjuk a Leaner és a Green office zenekarokat, akik a Nirvana és a Pearl jam munkássági esszenciáját fogják a színpadra varázsolni.

Akik az AIC dalokat előadják: Kovács Tamás (Hopika), Németh Szabolcs (Hopika), Vilkó (Hollywood Rose), Luki (Hollywood Rose), Zaba (Hollywood Rose), Bánfalvi Sanyi (Ákos, Magma Rise, Kényes Foltok), Nagy Dávid (Kényes Foltok), Kálló Petya (Kényes Foltok), Szekeres Andris (Junkies, Stereomilk), Csányi Szabi (Black-Out, Kényes Foltok), Csányi Zoli (Black-Out, Kowalsky meg a Vega, Roy & Ádám trió), Csordás Robi (Synchroning) - (a lista még nem végleges).

Belépő: 800 Ft
A stílus dress code-ja alapján nem hátrány a kockás ing/nadrág/sapka, kinyúlt kardigán, autentikus tarisznya és a kopott bakancs viselése!

Megjegyzések